top of page
Test 6 - Image Option 1 - WUM Packaging - Horizontalv2.jpg
WithU Moto Logo.png

Προσφορά για το

Securing Your Mobility

by monitoring people and assets on the move.

24_7 Center Logo - White.png

x

G4S Telematix Black Horizontal.png

Optimize, monitor and protect all stages of your supply chain.

Πρόσφατη εμπειρία κλοπής και ανάκτησης πελάτη

"Στις 05:30 το πρωί ξύπνησα απο κλήση του Κεντρικού Σταθμού για ένα σήμα μετακίνησης με τον κινητήρα σβηστό. Βγήκα αμέσως στο μπαλκόνι και επιβεβαίωσα πως η μηχανή ήταν στα χέρια κακοποιών, οι οποίοι την έσπρωχναν μακριά απο το σπίτι μου.

 

Ο χειριστής του Κεντρικού Σταθμού, για τη δική μου ασφάλεια, με παρότρυνε να μην έρθω σε επαφή με τους κλέφτες και ανέλαβε την επικοινωνία με την αστυνομία για την ανάκτηση της μηχανής μου. Στις 6:17 η μηχανή μου είχε ανακτηθεί απο την αστυνομία."

Ιανουάριος 2023, Π. Φάληρο

YAMAHA TMAX Tech Max 2022

Πλεονεκτήματα Λύσης WithU Moto
Ενεργή Προστασία 24/7

Σε σύγκριση με τα παθητικά συστήματα, όπως οι συναγερμοί και οι κλειδαριές, η λύση WithU Moto με το 24/7 Κέντρο Ασφαλείας, συμβάλλει δραστικά στη διαρκή προστασία και ανάκτηση της μοτοσικλέτας σε περίπτωση απόπειρας ή κλοπής.

AdobeStock_327538218v2.jpg
Διασύνδεση Ιδιοκτήτη, Κέντρου Ασφαλείας & Αρχών

Οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, το 24/7 Κέντρο Ασφαλείας της G4S Telematix* λαμβάνει, αξιολογεί και διαχειρίζεται περιστατικά ασφαλείας. Σε συντονισμό με τις αρχές και τον ιδιοκτήτη επιτυγχάνει την άμεση αποτροπή κακόβουλων ενεργειών και σε περίπτωση κλοπής, τον εντοπισμό και ανάκτηση της μοτοσικλέτας. 

*Το Κέντρο Ασφαλείας της G4S Telematix αποτελεί 1 απο τα 4 Εγκεκριμένα Κέντρα Εποπτείας από τους κορυφαίους κατασκευαστές προϊόντων υψηλής αξίας

Μηδενική Κατανάλωση Μπαταρίας & Πιστοποιημένη Εγκατάσταση

Το σύστημα δεν έχει καταναλώσεις που επηρεάζουν την λειτουργία ή την αποφόρτιση της μπαταρίας. Η εγκατάσταση πραγματοποιείται απο έμπειρους τεχνικούς στις εγκαταστάσεις μας ή στο πιστοποιημένο δίκτυο συνεργατών μας και διασφαλίζουμε την σωστή λειτουργία, προστασία και την ελάχιστη παρέμβαση στη μοτοσικλέτα σας.

AdobeStock_251792543v2.jpg
Mobile app illustrationω2.png
Εποπτεία Κατάστασης και Θέσης σε Πραγματικό Χρόνο

​Μέσω του WithU Moto και της πλατφόρμας G4S Mobility (Web & App), μπορείτε να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο τη θέση και την κατάσταση της μοτοσικλέτας σας με την μέγιστη ακρίβεια, οπουδήποτε στην Ευρώπη.

Image Option 12v2.jpg

Επίβλεψη & Προστασία

Εντοπισμός σε περίπτωση κλοπής

Ειδοποίηση ρυμούλκησης

Ειδοποίηση δολιοφθοράς

Ειδοποίηση κίνησης

Αναγνώριση απόπειρας παρεμβολής

Δυνατότητα σύνδεσης σειρήνας

Διασύνδεση & Άνεση

Ιστορικό διαδρομών

Απομακρυσμένη εποπτεία τάσης μπαταρίας

Find My Moto

Οδική Ασφάλεια

Μέτρηση οδηγικής συμπεριφοράς

Πρόσβαση στο 24/7 Επιχειρησιακό Κέντρο Ασφαλείας

WithU Moto

Προσφορά 

Εξοπλισμός & Εγκατάσταση 

190€ 

152€ 

8 € /μήνα

Συνδρομή για:

 • 24/7 Κέντρο Ασφαλείας

 • Πλατφόρμα (Mobile & Web)

 • Global SIM

*Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Μας εμπιστεύονται οι

​Πάρε την Προσφορά του insurancemarket

Ευχαριστούμε για το αίτημα της Προσφοράς!

​Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Contact Form
 • Ποιες είναι οι επιχειρήσεις που μπορούν να ενισχυθούν από το πρόγραμμα;
  Υφιστάμενες ιδιωτικές Επιχειρήσεις που ασκούν οικονομική δραστηριότητα, και για τις οποίες συντρέχουν αθροιστικά και μεταξύ άλλων οι ακόλουθες προϋποθέσεις: Έχουν την έδρα τους ή υποκατάστημα στην Ελληνική Επικράτεια με ελληνικό ΑΦΜ. Είναι ενεργές κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης Χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα. Έχουν ιδρυθεί/ συσταθεί πριν την 01.01.2022. Συνιστούν νομική οντότητα (Ανώνυμη Εταιρία, Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης, Ομόρρυθμη Εταιρία ή Ετερόρρυθμη Εταιρία, Ι.Κ.Ε, Ατομική Επιχείρηση, Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση, Συνεταιρισμός) ή Ατομική Επιχείρηση και τηρούν απλογραφικά ή διπλογραφικά βιβλία. Στην ενότητα 2.1 της Πρόσκλησης παρουσιάζεται αναλυτικά το σύνολο των προϋποθέσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα.
 • Σε ποια κατηγορία ανήκει η επιχείρησή μου;
  Οι δικαιούχοι του Προγράμματος εντάσσονται στις ακόλουθες κατηγορίες με κριτήριο την απασχόληση (εξαρτημένη εργασία): Για την επιβεβαίωση τήρησης των κριτηρίων επιλεξιμότητας, παρακαλούμε συμβουλευτείτε την ενότητα 2.3 της Πρόσκλησης.
 • Πώς μπορώ να αποκτήσω voucher;
  Εάν η επιχείρησή σου πληροί τις προϋποθέσεις (Δες την Ενότητα 2.1 της Πρόσκλησης ), από την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, έως και την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 χρειάζεται να μεταβείς στη σελίδα https://beneficiary.digitalsme.gov.gr/. Xρησιμοποιώντας τα στοιχεία εισόδου Τaxisnet της επιχείρησης σου μπορείς να κάνεις αίτηση για το voucher. Το αποτέλεσμα του αιτήματός σου θα αποσταλεί ηλεκτρονικά μετά τις 14 Σεπτεμβρίου 2022.
 • Με ποιον τρόπο μπορώ να εξαργυρώσω το voucher;
  Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα εδώ ώστε να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις τα προϊόντα που συμμετέχουν στην πρόγραμμα χρηματοδότησης «Ψηφιακά εργαλεία ΜΜΕ».
 • Για πόσες επιδοτούμενες λύσεις μπορώ να εξαργυρώσω το voucher;
  Εάν η επιχείρησή σου ανήκει στην Κατηγορία 1 μπορείς να εξαργυρώσεις την επιταγή σου με μία και μόνο επιδοτούμενης λύση (σύνθεσης προϊόντων/υπηρεσιών). Εάν η επιχείρηση σου ανήκει στις Κατηγορίες 2,3 ή 4 μπορείς να εξαργυρώσεις την επιταγή σου με μία ή και παραπάνω και μόνο επιδοτούμενες λύσεις.
 • Εφόσον η επιχείρησή μου είναι δικαιούχος και έχω το voucher, μέχρι πότε μπορώ να το εξαργυρώσω;
  Εάν η επιχείρησή σου ανήκει στην Κατηγορία 1, μπορείς να αγοράσεις ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες έως την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 Εάν η επιχείρηση σου ανήκει στις Κατηγορίες 2, 3 και 4 μπορείς να αγοράσεις ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες έως την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023.
 • Μπορώ να επιλέξω ένα ή περισσότερα προϊόντα με κόστος μεγαλύτερο από τη μέγιστη επιλέξιμη δαπάνη της κατηγορίας που ανήκει η επιχείρηση μου;
  Ναι, μπορείς, αλλά πρέπει να λάβεις υπόψη ότι θα αυξηθεί με αυτόν τον τρόπο το ποσό της συμμετοχή σου καθώς και ο ΦΠΑ 24%, τα οποία θα πρέπει να εξοφληθούν εφάπαξ για να ολοκληρωθεί η εξαργύρωση της επιταγής (voucher).
 • Με ποιους τρόπους μπορώ να εξοφλήσω το ποσό που υπολείπεται μετά τη χρήση του voucher;
  Η εξόφληση της Ιδίας Συμμετοχής θα πρέπει να γίνει με ηλεκτρονικά μέσα (web banking, εταιρική χρεωστική ή πιστωτική κάρτα), από επαγγελματικό λογαριασμό της ωφελούμενης επιχείρησης.
 • Μπορώ να εξαργυρώσω ένα μέρος του voucher;
  Ναι μπορείς, αλλά μετά την εξαργύρωση δεν έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις το υπόλοιπο που απομένει.
​Δίκτυο Συνεργατών G4S Telematix
G4S Network MapL2.jpg
bottom of page